Ειδήσεις

ΕΝΑΡΞΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕΙΡΩΝ ΕΦΕΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ελληνική Φυσικοθεραπευτική Εταιρεία Αλγολογίας ενημερώνει τους συναδέλφους φυσικοθεραπευτές που έχουν ήδη ολοκληρώσει κάποιον από τους παλιότερους κύκλους σπουδών της (μεχρι τον Ιούνιο του 2017) ότι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για μέτρα αναπλήρωσης των επιπλέον ωρών και ύλης που έχει το τρέχον πιστοποιημένο πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, ώστε να μπορέσουν να πιστοποιηθούν στο τέλος της φετινής ακαδημαϊκής χρονιάς (2018 – 2019).


Προϋποθέσεις

Οι αιτούντες για πιστοποίηση θα πρέπει να κάνουν τις ακόλουθες διαδικασίες:

  1. Να υποβάλλουν αντίγραφο του πιστοποιητικού σπουδών τους στην ΕΦΕΑ, κάποιας από τις παλαιότερες εκπαιδευτικές σειρές που έχουν παρακολουθήσει.
  2. Να υποβάλλουν αίτηση στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. που βρίσκεται εδώ: http://idve.teiath.gr/portfolio/264
  3. Να παρακολουθήσουν συνολικά 10 ημέρες πρακτικής άσκησης σε δημόσιους φορείς (Ιατρείο Πόνου Αρεταίειου Νοσοκομείου, Εργαστήριο Μυοσκελετικής Φυσικοθεραπείας Πα.Δ.Α.). Για συναδέλφους που έρχονται από την περιφέρεια, μπορούν να πραγματοποιήσουν και απογευματινή πρακτική άσκηση σε συνεργαζόμενα εργαστήρια εκπαιδευτών του προγράμματος.
  4. Να παρακολουθήσουν τα 2 τελευταία μαθήματα του προγράμματος (8-9 Ιουνίου και 21-22-23 Ιουνίου 2019).
  5. Να συγγράψουν μία πτυχιακή εργασία.

 

Κόστος

Το κόστος της πιστοποίησης ανέρχεται σε 900€. Το ποσό αυτό θα κατατεθεί σε τραπεζικούς λογαριασμούς και κατανέμεται ως εξής:

  • 300€ στον Ενιαίο Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας (ΕΛΚΕ) του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Κατατίθεται άπαξ, με την αποδοχή της αίτησης ενδιαφέροντος από το πρόγραμμα.
  • 450€ στον λογαριασμό της ΕΦΕΑ. Κατατίθεται μέχρι το τέλος του 2018.
  • 150€ στον λογαριασμό της ΕΦΕΑ επίσης. Κατατίθεται μέχρι τελος Μαρτίου 2019, με αιτιολογία Ειδική Συνδρομή Πιστοποίησης.

Με την κατάθεση αίτησης και αφού ειδοποιηθείτε ότι έχετε γίνει δεκτοί στη διαδικασία, παρακαλούμε επικοινωνείτε με την γραμματέα – υπεύθυνη πρακτικής άσκησης κ. Τζούλια Λαζούρα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να προγραμματίσετε την έναρξη της πρακτικής σας.

Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση παρακαλούμε καλέστε:

κ. Γεωργούδης                694431316

κ.Σιδέρης                       6937163163

κ. Σωτηρόπουλος             6944331852

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο ΕΦΕΑ

 efea logo

 

Μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης της Ελληνικής Φυσικοθεραπευτικής Εταιρείας Αλγολογίας, εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο συστάθηκε σε σώμα, και αποτελείται από τους:

Διαβάστε περισσότερα: Νέο Διοικητικό Συμβούλιο ΕΦΕΑ

Κάλεσμα σε Γενική Συνέλευση - Εκλογές

efea logo

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Φυσικοθεραπευτικής Εταιρείας Αλγολογίας καλεί όλα τα ταμειακά τακτοποιημένα μέλη της στη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016, στις 15.00, στα γραφεία της ΕΦΕΑ (Μέρμπακα 3 και Πόντου, Ιλίσια). Η ΓΣ θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά το τέλος του προγραμματισμένου μαθήματος του προγράμματος εκπαίδευσης στο βελονισμό. 

Διαβάστε περισσότερα: Κάλεσμα σε Γενική Συνέλευση - Εκλογές

Έναρξη του Προγράμματος Εκπαίδευσης Βελονισμού της ΕΦΕΑ για τη Διαχείριση του Μυοσκελετικού Πόνου 2016 - 2017

efea-logo

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ενημερωθείτε για το νέο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Βελονισμού για τη Διαχείριση του Μυοσκελετικού Πόνου που ξεκινά τα μαθήματά του στις 20 - 21 Φεβρουαρίου 2016.

Διαβάστε περισσότερα: Έναρξη του Προγράμματος Εκπαίδευσης Βελονισμού της ΕΦΕΑ για τη Διαχείριση του Μυοσκελετικού Πόνου...

Εναρξη της 5ης εκπαιδευτικής σειράς του Προγράμματος Εκπαίδευσης Φυσικοθεραπευτών στο Βελονισμό

efea-logo

Αγαπητοί συνάδελφοι

Η Ελληνική Φυσικοθεραπευτική Εταιρεία Αλγολογίας ανακοινώνει την έναρξη της 5ης εκπαιδευτικής σειράς του Προγράμματος  Εκπαίδευσης Φυσικοθεραπευτών στο Βελονισμό.

Διαβάστε περισσότερα: Εναρξη της 5ης εκπαιδευτικής σειράς του Προγράμματος Εκπαίδευσης Φυσικοθεραπευτών στο Βελονισμό

ICMART World Congress 2012 on Medical Acupuncture, Athens

ICMART World Congress 2012 on Medical Acupuncture, Athens. Τα μέλη της ΕΦΕΑ μπορούν να εγγραφούν με ειδικό κόστος.

Διαβάστε περισσότερα: ICMART World Congress 2012 on Medical Acupuncture, Athens

Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στο Βελονισμό για τη Διαχείριση Μυοσκελετικού Πόνου 2011 - 2012

Η Ε.Φ.Ε.Α. (ελληνικό τμήμα της Ι.Α.Α.Ρ.Τ.) ανακοινώνει το αναλυτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο Βελονισμό για τη Διαχείριση Μυοσκελετικού Πόνου, το οποίο ξεκινά τον Σεπτέμβριο 2011 και ολοκληρώνεται τον Δεκεμβριο 2012. Το πρόγραμμα αφορά πτυχιούχους φυσικοθεραπευτές, με την ύλη του να διαρθρώνεται κατά αναλογία ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα: Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στο Βελονισμό για τη Διαχείριση Μυοσκελετικού Πόνου 2011 - 2012

H Ε.Φ.Ε.Α. αποτελεί πλέον το ελληνικό τμήμα της International Acupuncture Association of Physical Therapists

Με μεγάλη ικανοποίηση σας ανακοινώνουμε ότι μετά από αίτηση που υποβλήθηκε από το Δ.Σ. της ΕΦΕΑ κατά τη διάρκεια του παγκόσμιου συνεδρίου του WCPT στο Αμστερνταμ, πλέον η Ελληνική Φυσικοθεραπευτική Εταιρεία Αλγολογίας είναι από τις 18/7/2011 πλήρες μέλος της Ι.Α.Α.P.T. (International Acupuncture Association of Physical Therapists) και αποτελεί το ελληνικό τμήμα της. Μπορείτε να επισκεφθείτε το site της WCPT στη διευθυνση: http://www.wcpt.org/iaapt/members.

Διαβάστε περισσότερα: H Ε.Φ.Ε.Α. αποτελεί πλέον το ελληνικό τμήμα της International Acupuncture Association of Physical...

Αναγνώριση της Ε.Φ.Ε.Α. από το πρωτοδικείο Αθηνών

Με την απόφαση 3956/2010, το μονομελές πρωτοδικείο Αθηνών έκανε αποδεκτή την αίτηση μας για αναγνώριση της Ε.Φ.Ε.Α. ως νομίμου επιστημονικού σωματείου.

Διαβάστε περισσότερα: Αναγνώριση της Ε.Φ.Ε.Α. από το πρωτοδικείο Αθηνών

Η IASP ανακοίνωσε την έναρξη της χρονιάς ενάντια στον οξύ πόνο

Η χρονική περίοδος Οκτωβριος 2010 - Οκτώβριος 2011 ορίστηκε από την Ιnternational Association for the Study of Pain ως το έτος ενάντια στον οξύ πόνο.

Διαβάστε περισσότερα: Η IASP ανακοίνωσε την έναρξη της χρονιάς ενάντια στον οξύ πόνο