Ειδήσεις

H Ε.Φ.Ε.Α. αποτελεί πλέον το ελληνικό τμήμα της International Acupuncture Association of Physical Therapists

Με μεγάλη ικανοποίηση σας ανακοινώνουμε ότι μετά από αίτηση που υποβλήθηκε από το Δ.Σ. της ΕΦΕΑ κατά τη διάρκεια του παγκόσμιου συνεδρίου του WCPT στο Αμστερνταμ, πλέον η Ελληνική Φυσικοθεραπευτική Εταιρεία Αλγολογίας είναι από τις 18/7/2011 πλήρες μέλος της Ι.Α.Α.P.T. (International Acupuncture Association of Physical Therapists) και αποτελεί το ελληνικό τμήμα της. Μπορείτε να επισκεφθείτε το site της WCPT στη διευθυνση: http://www.wcpt.org/iaapt/members.

H IAAPT είναι το αναγνωρισμένο subgroup της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Φυσικοθεραπείας (WCPT) με αντικείμενο τον βελονισμό. Αυτό συνεπάγεται ότι όλα τα μέλη μας που έχουν ολοκληρώσει το πρόγραμμα εκπαίδευσης στον Βελονισμό της ΕΦΕΑ (200 ώρες), γίνονται αυτόματα μέλη της διεθνούς ομοσπονδίας. Με την ένταξη της Ελλάδας επίσημα στον παγκόσμιο χάρτη του φυσικοθεραπευτικού βελονισμού, θεωρούμε ότι έγινε ένα ακόμα μικρό θεσμικό βήμα προς τα εμπρός της ελληνικής φυσικοθεραπείας.

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση σας ανακοινώνουμε ότι ο συνάδελφος Απόστολος Καϊρης (Διπλωματούχος Βελονισμού ΕΦΕΑ) εκλέχθηκε μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της ΙΑΑΡΤ, στη θέση του υπευθύνου δημοσίων σχέσεων (http://www.wcpt.org/node/28943).