Πρόγραμμα εκπαίδευσης στο βιοϊατρικό βελονισμό Ηράκλειο

ΔΙΑΡΚΕΙΑ:
9 Μήνες

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:
05/10/2023

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ:
12/05/2024

ΠΟΛΗ:
Ηράκλειο


ΚΟΣΤΟΣ :
2.600€

ειδική συνδρομή ΕΦΕΑ – IAAPT :
300€

ΩΡΑΡΙΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:
Για το αναλυτικό πρόγραμμα πατήστε εδώ


H Ελληνική Φυσικοθεραπευτική Εταιρεία Αλγολογίας (ΕΦΕΑ) διοργανώνει στο Ηράκλειο πρόγραμμα εκπαίδευσης στον Βιοϊατρικό Βελονισμό για Φυσικοθεραπευτές, Ιατρούς και Οδοντιάτρους σύμφωνα με τα πρότυπα του προγράμματος της ΕΦΕΑ και του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και πιστοποιημένο από τον παγκόσμιο φορέα International Acupuncture Association of Physical Therapists. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται με την συνεργασία της Physioproject.

Το Πρόγραμμα Βιοϊατρικού Βελονισμού της ΕΦΕΑ, αποτελεί μια μοναδική πρόταση εκπαίδευσης στη θεραπεία με τη χρήση βελόνης που στηρίζεται αποκλειστικά σε νευροφυσιολογικά, νευροβιολογικά και νευροεπιστημονικά μοντέλα εφαρμογής, με την υποστήριξη όλης της διαθέσιμης έρευνας για τις φυσιολογικές επιδράσεις εφαρμογής βελόνης στο Κεντρικό, Περιφερικό και Αυτόνομο Νευρικό Σύστημα, το Ενδοκρινικό Σύστημα και το σύστημα ελέγχου του Πόνου. Επίσης, δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να έρθουν σε επαφή και με τις βασικές αρχές της Παραδοσιακή Κινέζικης Ιατρικής από την οποία πηγάζει και η χρήση της βελόνας ως θεραπευτικό μέσο.

Η διάρθρωση της ύλης, οι εκπαιδευτικοί στόχοι και το υβριδικό μοντέλο διδασκαλίας που συνδυάζει την online εκπαίδευση για την θεωρητική ύλη του προγράμματος με την δια ζώσης επιβλεπόμενη πρακτική εξάσκηση των συμμετεχόντων, καθιστούν το πρόγραμμα αυτό ως την πλέον πρωτοποριακή εκπαιδευτική πρόταση στην Ελλάδα και από τις σημαντικότερες διεθνώς. Συνολικά αποτελείται από 152 ώρες εκπαίδευσης και πραγματοποιούνται σε 9 online μαθήματα και 4 δια ζώσης. Όλα τα δια ζώσης μαθήματα πραγματοποιούνται Σαββατοκύριακα όπως και η πλειονότητα των online μαθημάτων δίνοντας την δυνατότητας στους συμμετέχοντες να έχουν ελάχιστη ως και μηδενική απώλεια χρόνου από την εργασία τους.
Διάρκεια Προγράμματος: 1 Ακαδημαϊκό έτος (Έναρξη 05/10/2023 – Λήξη 12/05/2024)
Σύνολο 152 ώρες θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης.
Το θεωρητικό κομμάτι του προγράμματος παραδίδεται με σύγχρονη online εκπαίδευση σε προγραμματισμένες ημέρες και ώρες. Δίνεται η δυνατότητα στους σπουδαστές του προγράμματος, σε περίπτωση που υπάρχει επαρκώς δικαιολογημένη ανικανότητα να παρακολουθήσουν κάποιο από τα online μαθήματα την προγραμματισμένη ημερομηνία, να δουν το βιντεοσκοπημένο μάθημα σε χρόνο της αρεσκείας τους.
Οι απόφοιτοι του προγράμματος, μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση του, έχουν τη δυνατότητα να αιτηθούν την συνέχεια των σπουδών τους στο πρόγραμμα του ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ». Ρωτήστε μας πως…

Εκπαιδευτές

25 καθηγητές εκ των οποίων 11 καθηγητές πανεπιστημίου
Επιστημονικός υπεύθυνος Γεώργιος Γεωργούδης  Καθηγητής

 

Τρόποι Πληρωμής:

Ειδική Συνδρομή – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΛΓΟΛΟΓΙΑΣ

Τραπεζική Κατάθεση σε λογαριασμό:
Τράπεζα Πειραιώς

Ελληνική Φυσικοθεραπευτική Εταιρεία Αλγολογίας
ΙΒΑΝ: GR24 0172 0510 0050 5108 4881 769

Θα πρέπει απαραιτήτως να αναγράφετε ως αιτιολογία:
Ειδική συνδρομή – Το ονοματεπώνυμο σας – ΒΕΛΟΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνηση καλέστε μας:

Γραμματεία ΕΦΕΑ
Κωστούλα Καραπάνου
6937197068

Ή στείλτε mail στο [email protected]

Για περισσότερες πληροφορίες:

+30 210-4172111