Blog

ΕΝΑΡΞΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕΙΡΩΝ ΕΦΕΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ελληνική Φυσικοθεραπευτική Εταιρεία Αλγολογίας ενημερώνει τους συναδέλφους φυσικοθεραπευτές που έχουν ήδη ολοκληρώσει κάποιον από τους παλιότερους κύκλους σπουδών της (μεχρι τον Ιούνιο του 2017) ότι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για μέτρα αναπλήρωσης των επιπλέον ωρών και ύλης που έχει το τρέχον πιστοποιημένο πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, ώστε να μπορέσουν να πιστοποιηθούν στο τέλος της φετινής ακαδημαϊκής χρονιάς (2018 – 2019).

Προϋποθέσεις

Οι αιτούντες για πιστοποίηση θα πρέπει να κάνουν τις ακόλουθες διαδικασίες:

  1. Να υποβάλλουν αντίγραφο του πιστοποιητικού σπουδών τους στην ΕΦΕΑ, κάποιας από τις παλαιότερες εκπαιδευτικές σειρές που έχουν παρακολουθήσει.
  2. Να υποβάλλουν αίτηση στο [email protected] που βρίσκεται εδώ: http://idve.teiath.gr/portfolio/264
  3. Να παρακολουθήσουν συνολικά 10 ημέρες πρακτικής άσκησης σε δημόσιους φορείς (Ιατρείο Πόνου Αρεταίειου Νοσοκομείου, Εργαστήριο Μυοσκελετικής Φυσικοθεραπείας Πα.Δ.Α.). Για συναδέλφους που έρχονται από την περιφέρεια, μπορούν να πραγματοποιήσουν και απογευματινή πρακτική άσκηση σε συνεργαζόμενα εργαστήρια εκπαιδευτών του προγράμματος.
  4. Να παρακολουθήσουν τα 2 τελευταία μαθήματα του προγράμματος (8-9 Ιουνίου και 21-22-23 Ιουνίου 2019).
  5. Να συγγράψουν μία πτυχιακή εργασία.

 

Κόστος

Το κόστος της πιστοποίησης ανέρχεται σε 900€. Το ποσό αυτό θα κατατεθεί σε τραπεζικούς λογαριασμούς και κατανέμεται ως εξής:

  • 300€ στον Ενιαίο Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας (ΕΛΚΕ) του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Κατατίθεται άπαξ, με την αποδοχή της αίτησης ενδιαφέροντος από το πρόγραμμα.
  • 450€ στον λογαριασμό της ΕΦΕΑ. Κατατίθεται μέχρι το τέλος του 2018.
  • 150€ στον λογαριασμό της ΕΦΕΑ επίσης. Κατατίθεται μέχρι τελος Μαρτίου 2019, με αιτιολογία Ειδική Συνδρομή Πιστοποίησης.

Με την κατάθεση αίτησης και αφού ειδοποιηθείτε ότι έχετε γίνει δεκτοί στη διαδικασία, παρακαλούμε επικοινωνείτε με την γραμματέα – υπεύθυνη πρακτικής άσκησης κ. Τζούλια Λαζούρα στο [email protected]  ή στο [email protected] για να προγραμματίσετε την έναρξη της πρακτικής σας.

Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση παρακαλούμε καλέστε:

κ. Γεωργούδης                694431316

κ.Σιδέρης                       6937163163

κ. Σωτηρόπουλος             6944331852

Author: EFEA