Ειδήσεις

Νέο Πρόγραμμα 2017 - 2018

 

efea logo

Η Ελληνική Φυσικοθεραπευτική Εταιρεία Αλγολογίας, με ικανοποίηση ανακοινωνει τη συμμετοχή της ως φορέας υλοποίησης στο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στον Βιοϊατρικό και Παραδοσιακό Βελονισμό για επαγγελματίες υγείας, που οδηγεί σε Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης από το ΤΕΙ Αθήνας. To πρόγραμμα είναι υπό την ακαδημαϊκή επιμέλεια του Εργαστηρίου Μυοσκελετικής και Αναπνευστικής Φυσικοθεραπείας του Τ.Ε.Ι. Αθήνας.

Διαβάστε περισσότερα: Νέο Πρόγραμμα 2017 - 2018

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο ΕΦΕΑ

 efea logo

 

Μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης της Ελληνικής Φυσικοθεραπευτικής Εταιρείας Αλγολογίας, εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο συστάθηκε σε σώμα, και αποτελείται από τους:

Διαβάστε περισσότερα: Νέο Διοικητικό Συμβούλιο ΕΦΕΑ

Κάλεσμα σε Γενική Συνέλευση - Εκλογές

efea logo

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Φυσικοθεραπευτικής Εταιρείας Αλγολογίας καλεί όλα τα ταμειακά τακτοποιημένα μέλη της στη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016, στις 15.00, στα γραφεία της ΕΦΕΑ (Μέρμπακα 3 και Πόντου, Ιλίσια). Η ΓΣ θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά το τέλος του προγραμματισμένου μαθήματος του προγράμματος εκπαίδευσης στο βελονισμό. 

Διαβάστε περισσότερα: Κάλεσμα σε Γενική Συνέλευση - Εκλογές

Έναρξη του Προγράμματος Εκπαίδευσης Βελονισμού της ΕΦΕΑ για τη Διαχείριση του Μυοσκελετικού Πόνου 2016 - 2017

efea-logo

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ενημερωθείτε για το νέο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Βελονισμού για τη Διαχείριση του Μυοσκελετικού Πόνου που ξεκινά τα μαθήματά του στις 20 - 21 Φεβρουαρίου 2016.

Διαβάστε περισσότερα: Έναρξη του Προγράμματος Εκπαίδευσης Βελονισμού της ΕΦΕΑ για τη Διαχείριση του Μυοσκελετικού Πόνου...

Εναρξη της 5ης εκπαιδευτικής σειράς του Προγράμματος Εκπαίδευσης Φυσικοθεραπευτών στο Βελονισμό

efea-logo

Αγαπητοί συνάδελφοι

Η Ελληνική Φυσικοθεραπευτική Εταιρεία Αλγολογίας ανακοινώνει την έναρξη της 5ης εκπαιδευτικής σειράς του Προγράμματος  Εκπαίδευσης Φυσικοθεραπευτών στο Βελονισμό.

Διαβάστε περισσότερα: Εναρξη της 5ης εκπαιδευτικής σειράς του Προγράμματος Εκπαίδευσης Φυσικοθεραπευτών στο Βελονισμό

ICMART World Congress 2012 on Medical Acupuncture, Athens

ICMART World Congress 2012 on Medical Acupuncture, Athens. Τα μέλη της ΕΦΕΑ μπορούν να εγγραφούν με ειδικό κόστος.

Διαβάστε περισσότερα: ICMART World Congress 2012 on Medical Acupuncture, Athens

Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στο Βελονισμό για τη Διαχείριση Μυοσκελετικού Πόνου 2011 - 2012

Η Ε.Φ.Ε.Α. (ελληνικό τμήμα της Ι.Α.Α.Ρ.Τ.) ανακοινώνει το αναλυτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο Βελονισμό για τη Διαχείριση Μυοσκελετικού Πόνου, το οποίο ξεκινά τον Σεπτέμβριο 2011 και ολοκληρώνεται τον Δεκεμβριο 2012. Το πρόγραμμα αφορά πτυχιούχους φυσικοθεραπευτές, με την ύλη του να διαρθρώνεται κατά αναλογία ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα: Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στο Βελονισμό για τη Διαχείριση Μυοσκελετικού Πόνου 2011 - 2012

H Ε.Φ.Ε.Α. αποτελεί πλέον το ελληνικό τμήμα της International Acupuncture Association of Physical Therapists

Με μεγάλη ικανοποίηση σας ανακοινώνουμε ότι μετά από αίτηση που υποβλήθηκε από το Δ.Σ. της ΕΦΕΑ κατά τη διάρκεια του παγκόσμιου συνεδρίου του WCPT στο Αμστερνταμ, πλέον η Ελληνική Φυσικοθεραπευτική Εταιρεία Αλγολογίας είναι από τις 18/7/2011 πλήρες μέλος της Ι.Α.Α.P.T. (International Acupuncture Association of Physical Therapists) και αποτελεί το ελληνικό τμήμα της. Μπορείτε να επισκεφθείτε το site της WCPT στη διευθυνση: http://www.wcpt.org/iaapt/members.

Διαβάστε περισσότερα: H Ε.Φ.Ε.Α. αποτελεί πλέον το ελληνικό τμήμα της International Acupuncture Association of Physical...

Αναγνώριση της Ε.Φ.Ε.Α. από το πρωτοδικείο Αθηνών

Με την απόφαση 3956/2010, το μονομελές πρωτοδικείο Αθηνών έκανε αποδεκτή την αίτηση μας για αναγνώριση της Ε.Φ.Ε.Α. ως νομίμου επιστημονικού σωματείου.

Διαβάστε περισσότερα: Αναγνώριση της Ε.Φ.Ε.Α. από το πρωτοδικείο Αθηνών

Η IASP ανακοίνωσε την έναρξη της χρονιάς ενάντια στον οξύ πόνο

Η χρονική περίοδος Οκτωβριος 2010 - Οκτώβριος 2011 ορίστηκε από την Ιnternational Association for the Study of Pain ως το έτος ενάντια στον οξύ πόνο.

Διαβάστε περισσότερα: Η IASP ανακοίνωσε την έναρξη της χρονιάς ενάντια στον οξύ πόνο