Ειδήσεις

Πρόγραμμα 2017 - 2018

 

efea logo

Η Ελληνική Φυσικοθεραπευτική Εταιρεία Αλγολογίας, με ικανοποίηση ανακοινωνει τη συμμετοχή της ως φορέας υλοποίησης στο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στον Βιοϊατρικό και Παραδοσιακό Βελονισμό για επαγγελματίες υγείας, που οδηγεί σε Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης από το ΤΕΙ Αθήνας. To πρόγραμμα είναι υπό την ακαδημαϊκή επιμέλεια του Εργαστηρίου Μυοσκελετικής και Αναπνευστικής Φυσικοθεραπείας του Τ.Ε.Ι. Αθήνας.

Επιλέξτε τον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε το πλήρες πρόγραμμα:

https://drive.google.com/open?id=1wGOACktQ2VnZe-J25bZ24X9tVCWy0I6N

 

Ενημερώνουμε ότι η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή φυσικοθεραπευτών ή ιατρών στο πρόγραμμα εκπαίδευσης είναι η ακόλουθη:

1. Συμπληρώνετε την ΑΙΤΗΣΗ που θα βρείτε στο παρακάτω link της ανακοινωσης του ΙΔΒΕ ΤΕΙ Αθήνας: http://idve.teiath.gr/portfolio/264


2. Επισυνάπτετε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ: απλά αντίγραφα (scan pdf) του πτυχίου σας, της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος και της βεβαίωσης εγγραφής σας στον ΠΣΦ ή τον ΠΙΣ (ιατροί).

3. Αναγράφετε στο email που θα στείλετε, το παρακάτω κείμενο: "Δηλώνω υπεύθυνα ότι είμαι πτυχιούχος φυσικοθεραπευτής / ιατρός, κατέχω άδεια ασκήσεως επαγγέλματος στην ελληνική επικράτεια και είμαι εγγεγραμμένος/η στον οικείο επαγγελματκό Σύλλογο. Αποδέχομαι ανεπιφύλακτα τους όρους του Προγράμματος, όπως αυτοί αναφέρονται στην ανακοίνωση υλοποίησης αυτού."

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΕ ΣΤΟ EMAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρακαλούμε διαβάστε τα κριτήρια επιλογής που υπάρχουν για τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα (http://idve.teiath.gr/sites/default/files/pdve-prosklisi_velonismos.pdf )

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΦΕΑ.Τηλ επικοινωνίας:
κ Γεωργούδης 6944313167
κ. Σιδέρης: 6937163163

Email επικοινωνίας:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

efeaaaaaa.jpgefeaa.jpgefeaaa.jpgefeaaaa.jpgefeaaaaa.jpgefea-logo.png